JuSco BabY fAir

Lastday baby fair sempat gak Ibu beli beberapa barang..banyak sangat pilihan..last2 yg ni ja yg Ibu ambik.
stokin yg dah tak banyak pilihan


yg ni MIL yang belikan

singlet utk dia yg selalu berpeluh2

mainan ni kasi kurang gatal gusi tu..

Pas shopping g mkn kat Kenny Rojes...ada gambar tp malas nak letak..guna kamera kat hp x clear sgt kat dlm kedai..smpat lagi kasi BF kat kedai tu...hehehe..seblm ibu dgn abah mkn, anak kena mkn dulu...nnt dia wa..wa...wa..

4 comments:

YatieJay said...

Waa....best ek belikan baju utk baby girl..kalau boy tak banyak sangat pilihan...

kak yatie kalau ada sale utk barang baby memang macam kemaruk sangat shopping...sampaikan baju sendiri dah lama tak beli yang baru...heheee...

Ibuarifa shopping kat Queensbay ke? Dok penang kat mana? Akak dari Prai...tapi skrg dok Kulai...

Noina said...

wah..banyak jer baju Dalila..

NAURAH MAKWA said...

naura paling suka stking baby..cute giler

ibuarifa said...

to kak yatie: biar baju kita baju lama, asalkan anak berbaju baru...saya kat bayan baru skrg.

Post a Comment