BaBY cARRieR ~ so sWeeT

Masa baby fair kat Jusco bulan Feb lepas, Ibu dgn Abah ada g belek2 barang2 yg tgh offer time tu..tgk punya tgk..terstop kat baby carrier...cam best je..ada dua jenis je yg tgh offer iaitu sweet chery (RM90) dgn baby kiko (RM 36). Dua2 brand kami test..siap pakai dgn letak Dalila lagi dlm tu..tp tak beli pun pastu..ajak abah tgk2 kat kedai lain dulu nnt..mana tau..lagi bagus dari kat Jusco ker..


Ibu rasa ibu nak baby carrier ni sbb kadang2 Dalila nak didukung, mungkin dah puas dok kat dlm stroller, dia nak tgk2 sekeliling pulak..sian gak kat dia..g jejalan dok dlm stroller jer..kalo nak tido tak pe la kan...lagi satu dia dah dekat 8 kg ni...lenguh tangan beb nak dukung lama2..nak tgk2 barang pun sebelah tgn je free...


Dah puas kuar masuk kedai, tgk harga dgn kualiti...Abah cakap beli kat Jusco yg Sweet Chery nyer tu. Ibu tgh mcm Dalila selesa jer dok dlm tu, byk span2..lembut jer kat dlm tu.
sorry 2 foto paling bawah,..visual kurang memuaskan...guna phone ibu nyer kamera jer..



Ini lah pilihan ku...


Dalila sedang menguap dlm baby carrier baru dia tu



Abah..Dalila @ Queensbay Mall

4 comments:

Noina said...

Dah 8 kg ker..tembamnyer Dalila..tgk peha dia..debabsss...hehe..Dalila..acik ina nak gigit sket peha tuh..Nyum..nyum...

ibuarifa said...

ahaks...ang gigit..anti aket..waa..waa..
hehehe

Noina said...

haha....nanti yek kita amik gambar..

NAURAH MAKWA said...

sama ler muka Dalila cam ayah dia..anak manja ayah ni..

Post a Comment