ibu arifa dah PINDAH ke blog baru

Assalamualikum kawan2 semua..
Oleh kerana banyak masalah teknikal pada blog ini..ibu akan berpindah ke blog baru ibu di http://ibudalila.blogspot.com/ dan segala kesulitan ibu minta maaf. Siapa2 nak baca / kongsi cerita dengan ibu boleh lah ke blog baru ibu.


sygarifa

6 comments:

kakngah said...

i follow.....

ibu_arifa said...

terima kasih kak ngah..

Noina said...

ina follow yek

CuTeMiUt78 said...

oh.. dah pindah ya.. k nnti kita ke blog baru ya

IBU AMY AFY AQY said...

kak wa follow blog ni ye.

IBU AMY AFY AQY said...

ibu arifa, nak tanya sikit. kalau sudi boleh ke ajar kak wa buat label bentuk cloud mcm kat blog lama ibu arifa? akak dah try tapi tak berhasil. thanks byk2 ye.

Post a Comment