CaR sEAT

Dah beberapa minggu Ibu dgn Abah dok survey car seat utk Dalila ni. Kelmarin (28-Feb) dah g tgk2 kat kedai2 dlm Gurney plaza dgn Pakson, semuanya kire tahap "dasyat"nyer harga. Kedai Mothercare yg wat sale tu pun rase mcm tak sale jer harganya.

Pagi tadi, pas mkn tgh hari awal kat umah, g survey lagi kat kedai Anakku, tak berkenan jgk..last2 g kedai Baby Farlim kat SG.2 area USM tu.. Berkenan..terus beli..

Okey Dalila...posing siket nak!!!
Dah duduk selesa2, mesti ketatkan kat sini..



Cantikkan car seat saya ni...Abah yg beli tau...TQ Abah..


p/s : Tokey kedai tu kata leh pakai sampai anak umur 4 tahun...betul ka?..

2 comments:

Noina said...

wah..canteks nyer Dalila nyer car seat...hehe..safety first!

ibuarifa said...

TQ kak ina..safety first ye.

Post a Comment